alternativa.org.pl

Forum dyskusyjne

Wyposażenie kuchni

Post Reply

Page: 1

Author Post
Member
Registered: Jul 2015
Posts: 57
Location: Bytów
Jeśli przebywacie trochę w kuchni to pewnie macie pojęcie, jak trudno czasami ją dokładnie posprzątać. Ja dostałam niestety w spadku pomieszczenie z płytkami na podłodze i przy prowadzeniu małej gastronomii jest tragedia. Dlatego chciałam spróbować położyć na to jakąś wykładzinę, która do kuchni się po prostu nada.
Member
Registered: Nov 2013
Posts: 29
Location: Tarnowskie Góry
Z reguły w tego typu pomieszczeniach sprawdzają się wykładziny z tworzyw sztucznych. Ja mieszkam w Warszawie i wykładziny na podłogach w lokalach gastronomicznych tak właśnie wyglądają. Mam oczywiście na mysli kuchnie, bo na salach to już zupełnie inna historia.
Member
Registered: Jul 2015
Posts: 57
Location: Bytów
No kuchnia wchodzi w grę i tylko kuchnia, bo pozostałe pomieszczenia są w bardzo dobrym stanie, również na podłodze :)
Member
Registered: Jul 2015
Posts: 22
Location: Raszyn
Znam wielu przedsiębiorców, którzy kupili do swoich obiektów wykładziny w Poznaniu, bo są tam podobno najlepsze ceny. Ja akurat nie miałem takiej potrzeby, ale warto sprawdzić tą możliwość.
Member
Registered: Nov 2013
Posts: 77
Location: Szczytno
A ja zastąpiłem płytki ceramiczne w gdyńskim mieszkaniu wykładziną dywanową, wiem że to nie do końca Twój temat, ale chciałem powiedziec, ze takie zmiany wprowadza się bardzo łatwo i szybko można zmienić rodzaj nawierzchni.
Member
Registered: Nov 2013
Posts: 15
Location: Elbląg
Moja droga prowadząc gastronomie trzeba się liczyć z tym, że będzie bałagan. Ale jest na to rozwiązanie. Niezależnie od tego czy działasz w Gdańsku, Sopocie czy Szczecinie nawierzchnia z pcv będzie fdla Ciebie ratunkiem. Zaufaj mi wiem co mówię.

Post Reply

Page: 1